Get Adobe Flash player
РЪКОВОДСТВО
Всички | затвори
НОВИНИ
„НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ“ – С БАРКОД система за контрол

    „НОРМА МЕНИДЖЪР – ВАРИАНТ“ – Версия на софтуера с БАРКОД система за контрол и автоматично въвеждане на заработените от работниците манипулации. Автоматично изчисляване на норми и разценки за всяка операция. Поддръжка на поръчка за производство, групиране на  манипулации и възли (пачки,връзки).  Интерактивен модул, позволяващ на работниците сами да си въвеждат заработените операции чрез сканиране на баркод кодове […] The post „НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ“ – С БАРКОД система за контрол first appeared on "НОРМА МЕНИДЖЪР" - Софтуер за шивашки/друг цех. [...]

Изтеглете и тествайте новата версия v2.58..150912, която предоставя нови възможности на същата цена: Контрол на достъпа. Всеки потребител ще има достъп само до нужните модули. Особенно полезно при работа в мрежа ; Възможност за ползване на напомнящи бележки към всяка операция от Т.К. ; Подобрена работа с шаблонен речник; Подобрен интерфейс. The post НОВА ВЕРСИЯ: v2.58..150912 first appeared on "НОРМА МЕНИДЖЪР" - Софтуер за шивашки/друг цех. [...]

ЕТИКЕТИ
НОРМА МЕНИДЖЪР

НОРМА МЕНИДЖЪР -ВАРИАНТ - Двуколонен печат с професионален етикетен принтер

Ако се питате защо да изберете нашия продукт, ето и някой предложения: 

  1. Необходимите Ви данни са организирани и съхранени на едно място – Вашия компютър. Лесно могат да бъдат изпратени по електронна поща или споделени в локалната мрежа. Бързо могат да бъдат направени справки и анализи за текущ или изминал период.
  2. Не е необходимо да съхранявате множество разбъркани хвърчащи листчета и тетрадки. Ако използвате електронни таблици, то те вече са много и разбъркани. Трудно се съхраняват, споделят, добавят данни и още по трудно се правят справки и анализи.
  3. Можете да тествате програмния продукт безплатно в реална обстановка във вашия офис или цех за период от един месец. Така обективно ще оцените неговите качества и предимства.
  4. Продукта е лесен за използване, работи безотказно и не се нуждае от специализирана поддръжка, снабден е с “Ръководство за потребителя”, предлага се на изключително изгодна цена. Освен това винаги когато имате питане, можете да се обърнете към нас за помощ и консултация.