Get Adobe Flash player
 

За да се запознаете с продукта, вие имате възможност да го изследвате и тествате безплатно в реална обстановка във вашия офис или направо в производствения цех. За целта е необходимо да попълните формуляра по-долу и така да получите възможност да изтеглите ДЕМО на избраната от Вас версия от фамилията софтуерни продукти – „НОРМА МЕНИДЖЪР“.

Възможните версии са:

    • „НОРМА МЕНИДЖЪР“ – Софтуерен продукт за шивашки цех с ръчно въвеждане на заработените манипулации;
    • „НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ“ – С разширени възможности и интегрирана БАРКОД система за контрол и въвеждане на манипулациите;
    • „НОРМА МЕНИДЖЪР-2018“ – Най-новата обновена версия на продукта. НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ! За повече информация, моля да се свържете с нас.

Инструкция за инсталиране и линк за многократно теглене на софтуера ще получите на вашата електронна поща, а „РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ“ е публикувано в този сайт в раздел „ДОКУМЕНТАЦИЯ“.

 

НОРМА МЕНИДЖЪР | Заявление за тестване на продукта

Моля, попълнете полетата правилно. Ще получите информация на Вашата електронна поща.

Вашата електронна поща (задължително)

Изберете ДЕМО на продукт за сваляне

Име на фирмата, организацията

Вашето местонахождение - град/село

Вашите имена

Телефон за контакти

Ако имате въпрос или желаете да коментирате

...

ВЪЗМОЖНО е да имате затруднения при самото изтегляне на демо пакета, тъй като инсталирания на вашия компютър софтуер за сигурност (антивирусни програми, защитни стени и др.) може да разпознае програмата като потенциално опасен файл и да забрани тегленето или да изиска от вас съгласие за свалянето на файла.

  • За да сте сигурни, че софтуера ще заработи коректно е необходимо регионалните настройки на вашата операционна система да бъдат зададени коректно – Bulgarian.
  • Ако тествате „НОРМА МЕНИДЖЪР ВАРИАНТ“ с баркод четец е необходимо устройството да бъде програмирано да НЕ добавя „ENTER“ на края на символния низ !
  • Ако имате затруднения по време на тегленето, инсталирането и тестването, моля обадете се за помощ и консултация. Ще Ви съдействаме максимално.