Get Adobe Flash player
РЪКОВОДСТВО
Всички | затвори
НОВИНИ
„НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ“ – С БАРКОД система за контрол

    „НОРМА МЕНИДЖЪР – ВАРИАНТ“ – Версия на софтуера с БАРКОД система за контрол и автоматично въвеждане на заработените от работниците манипулации. Автоматично изчисляване на норми и разценки за всяка операция. Поддръжка на поръчка за производство, групиране на  манипулации и възли (пачки,връзки).  Интерактивен модул, позволяващ на работниците сами да си въвеждат заработените операции чрез сканиране на баркод кодове […] The post „НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ“ – С БАРКОД система за контрол first appeared on "НОРМА МЕНИДЖЪР" - Софтуер за шивашки/друг цех. [...]

Изтеглете и тествайте новата версия v2.58..150912, която предоставя нови възможности на същата цена: Контрол на достъпа. Всеки потребител ще има достъп само до нужните модули. Особенно полезно при работа в мрежа ; Възможност за ползване на напомнящи бележки към всяка операция от Т.К. ; Подобрена работа с шаблонен речник; Подобрен интерфейс. The post НОВА ВЕРСИЯ: v2.58..150912 first appeared on "НОРМА МЕНИДЖЪР" - Софтуер за шивашки/друг цех. [...]

ЕТИКЕТИ
НОРМА МЕНИДЖЪР

НОРМА МЕНИДЖЪР -ВАРИАНТ - Двуколонен печат с професионален етикетен принтер

"Норма Мениджър - Вариант" с баркод система

„Норма Мениджър – Вариант“ с баркод система

 

 

НОРМА МЕНИДЖЪР

НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ – Двуколонен печат с професионален етикетен принтер

„НОРМА МЕНИДЖЪР – ВАРИАНТ“ – Версия на софтуера с БАРКОД система за контрол и автоматично въвеждане на заработените от работниците манипулации. Автоматично изчисляване на норми и разценки за всяка операция. Поддръжка на поръчка за производство, групиране на  манипулации и възли (пачки,връзки).  Интерактивен модул, позволяващ на работниците сами да си въвеждат заработените операции чрез сканиране на баркод кодове с предварително дефинирани манипулации. Тъй като манипулациите са предварително зададени с техните кодове и атрибути, не е възможно да бъдат сгрешени (надписани). Изгодна цена, опция за абонаментна поддръжка на системата.

Разпечатването на БАРКОДОВЕТЕ с манипулации е възможно както на обикновенна хартия формат А4 с обикновен лазерен принтер ,така и на специализиран принетр върхи термолента или етикети. Поддръжани са принтери съвместими с ESC/POS или EPL2 (Eltron Programming Language) набор команди. Пример за такива принтери са Datecs LP50HLP-1000H , CITIZEN CLP, както и други.

Разпечатването на етикетите става или предварително, или на пусковата маса, чрез съответния модул на софтуера. На пусковата маса етикетите се прикрепят към пачката (връзката). Елементите от пачката (връзката), които ще се шият, заедно с етикетите описващи манипулациите отиват при работника. Работника изпълнява манипулациите и задържа етикета при себе си (пр. залепя го на празен лист – работна карта). Така се натрупват заработените от работника манипулации във вид на етикети с БАРКОД кодове и кратко текстово описание.

При разпечатването с обикновен лазерен принтер (икономично решение) ,баркодовете от една пачка се печатат на един лист формат А4. След това се нарязват с гилотина на лентички. Всяка лентичка съдържа баркод и информация за манипулацията, поръчката и бройката. Лентичките се събират от работника, работил дадената манипулация.

При разпечатване с етикетен принтер, всеки код на манипулация се печата на един етикет, който се залепя на произволно място според възможностите и организацията на производството.

В края на смяната или в произволно избрано време, събраните от работниците кодове с манипулации се сканират и се регистрират като заработка на съответния работник. Повторно сканиране на един и същи код е невъзможно. Сканирането може да стане от самия работник или от упълномощен служител. Евентуално загубени или повредени кодове с манипулации, могат да бъдат разпечатани повторно или въведени ръчно.

Системата дава информация в реално време за пачките в производство, изработените и изоставащи манипулации и партиди.

По желание на клиента се разработват и допълнителни модули, справки, анализи и етикети.

Описаната по-горе организация на производството в шивашки цех е примерна и може да бъде моделирана според нуждите на клиента.

Към момента не е разработено „Ръководство за потребителя“. Предлагаме обучение. Желаещите да получат информация следва да се свържат с нас.