Get Adobe Flash player

 

Здравейте. От дата 01.01.2019 год. влизат в сила нови цени за нашите софтуерни продукти. Също така ще предлагаме единствено най-новите версии на софтуера. Поддръжката на по старите версии се преустановява. 

 

 * „НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ-2018“ – с изключена баркод система и ръчно отчитане на заработените операции 400,00 лв.
 * „НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ-2018“ – с баркод система за отчитане на партидите и заработените от работниците операции  700,00 лв. 
 * „УПГРЕЙД“ – преминаване от „НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ-2015“ към „НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ-2018“ /доплащане или абонаментен договор за поддръжка и обновяване за период от минимум 1 година/ 250,00 лв.
  • Опция (по желание) – абонаментна поддръжка на софтуера в производствения процес – три нива на поддръжка от 15,00 лв. на месец.
  • Опция (по желание) техническа поддръжка /настройки/преместване  на софтуера на друг компютър – 45,00 лв. на час.
  • Посочените цени са без включен ДДС !

С цел посрещане на специфичните нужди на клиента, програмния продукт може да бъде модифициран, като цената се договаря допълнително.

Преди да закупите продукта, ние Ви предоставяме възможност да го тествате в реална обстановка в офиса или направо в производствения цех. Ако все още не сте го направили, може да го направите от ТУК или се свържете с нас.

   

Процедурата по ЗАКУПУВАНЕ на стандартната версия на софтуера е следната:

1. Вие чрез електронна поща ни изпращате заявка на нашия e-mail адрес с подробни данни за фирмата, на която ще бъде издадена фактура, както и адрес за получаване на хартиен оригинал на документа. Също е желателно да ни предоставите и телефонен номер за уточняване на детайлите при необходимост;

2. Ние Ви връщаме копие от издаден документ (фактура) във връзка с покупката с данни за извършване на плащане по банков път;

3. При отразяване на плащането от ваша страна по издадения документ (фактура), ние ви активираме софтуера на Ваш компютър (до 3 бр. компютри) и Ви изпращаме хартиен оригинал на фактурата на посочения от вас адрес;

Ако изложената по-горе процедура не ви удовлетворява, моля, свържете се с нас за уточняване на детайлите.