Get Adobe Flash player

 

От дата 01.10.2020 год. поддръжката на по-старите версии се преустановява. 

50% OFF. Специална оферта за фирми и цехове с до 15 работника ( https://www.facebook.com/norma.manager ).

 * „НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ-2018“ – с изключена баркод система и ръчно отчитане на заработените операции (1 работно място) 500,00 лв.
 * „НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ-2018“ – с баркод система за отчитане на партидите и заработените от работниците операции ( 1-во работно място/компютър. За Всяко следващо работно място – 100,00 лв. )  900,00 лв. 
 * „УПГРЕЙД“ – преминаване от „НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ-2015“ към „НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ-2018“ /доплащане или абонаментен договор за поддръжка и обновяване за период от минимум 1 година/ 350,00 лв.
 * „УПГРЕЙД“ – преминаване от „НОРМА МЕНИДЖЪР 2.78“ към „НОРМА МЕНИДЖЪР-ВАРИАНТ-2018“ /доплащане или абонаментен договор за поддръжка и обновяване за период от минимум 1 година/ 350,00 лв.
  • Опция (абонамент) – абонаментна поддръжка на софтуера в производствения процес – три нива на поддръжка от 40,00 лв. на месец.
  • Опция (дистанционна поддръжка) техническа поддръжка /настройки/преместване  на софтуера на друг компютър – 60,00 лв. за всеки започнат час.
  • Посочените цени са без включен ДДС !

С цел посрещане на специфичните нужди на клиента, програмния продукт може да бъде модифициран, като цената се договаря допълнително.

Преди да закупите продукта, ние Ви предоставяме възможност да го тествате в реална обстановка в офиса или направо в производствения цех. Ако все още не сте го направили, може да го направите от ТУК или се свържете с нас.

   

Процедурата по ЗАКУПУВАНЕ на стандартната версия на софтуера е следната:

1. Вие чрез електронна поща ни изпращате заявка на нашия e-mail адрес с подробни данни за фирмата, на която ще бъде издадена фактура, както и адрес за получаване на хартиен оригинал на документа. Също е желателно да ни предоставите и телефонен номер за уточняване на детайлите при необходимост;

2. Ние Ви връщаме копие от издаден документ (фактура) във връзка с покупката с данни за извършване на плащане по банков път;

3. При отразяване на плащането от ваша страна по издадения документ (фактура), ние ви активираме софтуера на Ваш компютър и Ви изпращаме хартиен оригинал на фактурата на посочения от вас адрес;

Ако изложената по-горе процедура не ви удовлетворява, моля, свържете се с нас за уточняване на детайлите.